Slide 1
AKADEMIA E VULLNETARVE

Akademia e Vullnetarëve të FSHSU-së ka për qëllim gjithëpërfshirjen e të rinjve në organizimin e aktiviteteve sportive.

Slide 2
KAMPIONATI EUROPIAN UNIVERSITAR | FUTBOLLIT

Tirane 2021 (Shtyre ne 2023)

Slide 3
KUPA VJESHTES
Slide 4
PJESMARRJET NDERKOMBETARE
Slide 5
PROJEKTE DHE INICIATIVA
Marrveshja_me_Kosoven
MARRVESHJA ME KOSOVEN
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

NEWS & EVENTS