Month: November 2022

Kupën Sportive 65 Vjet UT 2022

Një dite kaq e veçantë kjo e sotmja ,ku me rastin e 65 vjetorit ,“Universiteti i Tiranes” ka organizuar “Kupën Sportive 65 Vjet UT”. Pjesëmarrës janë 6 fakultete ,ku do te garojnë pedagogë dhe studentë ne disiplinat volejboll dhe basketboll. Pjesëmarrës ne ceremoninë e hapjes së kësaj kupe, ishin dhe vullnetarët e FSHSU , të cilët dhanë kontributin e tyre në organizimin dhe mbarëvajtjen e saj.

Kampionatin Europian Universitar të Futbollit 2023

Është kënaqësi e veçantë të shpërndajmë lajmin e madh për të gjithë mjedisin studentor në vend ,se Tirana do të mirëpresë verën e ardhshme ,midis datave 25 qershor-04 korrik 2023, “Kampionatin Europian Universitar të Futbollit “. Për nëntë ditë rresht , Tirana do të ngjyroset nga qindra të rinj europian që do të përfaqsojnë 28 universitete nga më të mirët e Europës. Ky kampionat ,do të ndikojë fort në zhvillimin e Sportit Universitar në Shqipëri ,në shkëmbimet akademike, promovimin e qytetit të Tiranës ,turizmin etj. Kampionati “Tirana 2023”, do të dhurojë një atmosferë të papërsëritshme , duke kurorëzuar më së bukuri ,vitin e Tiranës si kryeqyteti sprotiv Evropian!