Be Active 2022

Në kuadër të aktiviteteve “Be active “, FSHSU ka organizuar aktivitetin e rradhës ,me synim promovimin e një jete të shëndetshme dhe aktive për të gjithë nivelet e moshave të.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *