BE ACTIVE & IDUS 2022

Në këto ditë kaq të veçanta dhe të plotëkuptimta,u organizuan disa aktivitete te ndryshme me të gjithë pjesmarresit e konventës në EUSA. Të gjitha moshat ishin tëperfshira ne sporte te ndryshme si voleyball,basketball apo badminton. Internatioanl day of university sport(IDUS) dhe ditët e BE ACTIVE janë një mundësi e mirë të na bëjnë të drejtohemi drejt një jete më aktive dhe drejt zgjedhjeve më të shëndetshme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *