Iniciativat

Be Active 2022

Në kuadër të aktiviteteve “Be active “, FSHSU ka organizuar aktivitetin e rradhës ,me synim promovimin e një jete të shëndetshme dhe aktive për të gjithë nivelet e moshave të.

Maratona e Tiranës 2022

Sot në daten 23.10.2022 ,u organizua “Maratona e Tiranës”,një nga eventet sportive më të mëdhaja në vend.E ndarë në katër kategori :

  • 42km
  • 21km
  • tirana 10k

FSHSU sigurisht që u paraqit me ekipin e vullnetarëve ,të cilet përveç dhënies së ndihmës së tyre ,u argetuan pafund. Një eksperiencë sa e bukur aq edhe e veçantë ! Gjithmonë pjesëmarrëse e tyre FSHSU ndihet krenare dhe gjithmonë mbështetëse për të tilla aktivitete dhe njerëzve që vrapojnë për kauza të bukura. Të vraposh ,është të ndihesh i lirë!

HealthyLifeStyle4all 2022

Brukseli, vendi ku u prezantuan idetë brilante të të rinjve europianë. Një iniciativ e HealthyLifeStyle4all, e sjellë nga komisioni Europian, ku vullnetarja shqiptare znj.Flobena Nikolli,njëherësh edhe anëtare e komitetit ekzekutiv të EUSA,e përfaqsoi atë. Është krijuar një “laborator” i quajtur “ YouthIdeasLab”, ku u përzgjodhën të marrin pjesë të rinj nga e gjithë europa dhe jo vetëm. Ata bënë takime me komisionerët Europian dhe kanë sjellë ide të tyre mbi këtë iniciativ inovative. Një ide sa e bukur aq edhe e rëndësishme ,në vlerësimin dhe mbështetjen e të rinjve. Faleminderit Flobena për përfaqsimin dinjitoz, si një shembull dhe model për “Akademinë e vullnetarëve” të FSHSU