Pjesëmarrje Ndërkombëtare

Turneu Ndërkombëtar Studentor i Shahut 2022

Përfundoi Turneu Ndërkombëtar Studentor i Shahut i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar. Në mbyllje të këtij kompeticioni u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit, ku veç pjesemaresve ishte i pranishëm dhe prefekti i Qarkut Korçë, z. Nertil Jole.

Fitues u shpallën :

 • Çmimin I e fitoi Ardit Uruqi nga Universiteti “Hasan Prishtina”, Kosovë.
 • Çmimin II e fitoi Rafahlia Tsouli nga Universiteti “Western Macedonia”, Greqi
 • Çmimin III e fitoi Bardh Avdiu nga Universiteti “Hasan Prishtina” Kosove.
 • Falënderime për pjesëmarrjen në këtë turne shkojnë për:
 • Universitetin “St. Kliment Ohridski”,
 • Western Macedonia.
 • Universiteti nga Florina-Greqi.
 • Universiteti “Hasan Prishtina”, Prishtinë.
 • Universiteti i Tiranës.
 • Universiteti Bujjqësor i Tiranës.
 • Universiteti Politeknik i Tiranës.
 • Universiteti “Luigj Gurakuqi “Shkoder.
 • Universiteti “Marin Barleti”, Tiranë.
 • Universiteti “Polis”, Tiranë.
 • Universiteti Mjekesor, Tiranë.
 • Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë.