Kupa Dimërqor Studentor 2022

Punë, ndeshje dhe shumë emocione çdo ditë prane Federatës Shqiptare të Sportit Universitar! U mbyll sot me sukses Kampionati Dimëror Studentor 2022, i organizuar në bashkëpunim me Institutin Jeta e Re. Për disa ditë rradhazi u zhvilluan ndeshjet në disiplinën football (vajza-djem). Skuadrat fituese dhe përfundimi i Kampionatit u finalizua sot me shpërndarjen e çertifikatave, medaljeve dhe kupave. Në fjalën e tij presidenti i FSHSU, z.Besnik Veliu theksoi bashkëpunimin me IJR dhe kampionatet e ardhshme, në disiplina të shumëllojshme sportive, duke mos harruar dhe Kampionatin Europian Universitar 2023 i cili do të zhvillohet në Tiranë! I urojmë suksese skuadrave fituese dhe të gjithë studentëve pjesëmarrës të cilët iu përkushtuan plot vullnet e dëshirë ndeshjeve!

Faleminderit dhe Instituti Jeta e Re për mbështjen dhe bashkëpunimin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *