Kupën Sportive 65 Vjet UT 2022

Një dite kaq e veçantë kjo e sotmja ,ku me rastin e 65 vjetorit ,“Universiteti i Tiranes” ka organizuar “Kupën Sportive 65 Vjet UT”. Pjesëmarrës janë 6 fakultete ,ku do te garojnë pedagogë dhe studentë ne disiplinat volejboll dhe basketboll. Pjesëmarrës ne ceremoninë e hapjes së kësaj kupe, ishin dhe vullnetarët e FSHSU , të cilët dhanë kontributin e tyre në organizimin dhe mbarëvajtjen e saj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *