Maratona e Tiranës 2022

Sot në daten 23.10.2022 ,u organizua “Maratona e Tiranës”,një nga eventet sportive më të mëdhaja në vend.E ndarë në katër kategori :

  • 42km
  • 21km
  • tirana 10k

FSHSU sigurisht që u paraqit me ekipin e vullnetarëve ,të cilet përveç dhënies së ndihmës së tyre ,u argetuan pafund. Një eksperiencë sa e bukur aq edhe e veçantë ! Gjithmonë pjesëmarrëse e tyre FSHSU ndihet krenare dhe gjithmonë mbështetëse për të tilla aktivitete dhe njerëzve që vrapojnë për kauza të bukura. Të vraposh ,është të ndihesh i lirë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *