PERDITESOHUNI ME:​

NJOFTIMET TONA ME TE FUNDIT

Aktivitete 2022/2023
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Futsall (meshkuj)
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Volejbollit (femra)
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Basketbollit (meshkuj)
Aktivitete 2022/2023
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Ping Pungut
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Tenisit
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Notit
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Handboll
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Beach voley
Aktivitete 2022/2023
 • Hiking me studentët ( 2 herë Qershor dhe Shtator )
 • Yoga me studentët ( para sezonit ne Universitete te ndryshme te Shqipërisë )
 • Zumba me studentët ( para sezonit në Universitete të ndryshme të Shqipërise )
Aktivitete 2022/2023
 • Kampionati Europian | Futbollit Meshkuj, Femra 2023 
Aktivitete 2022/2023 TBC
 • Zhvillimi i Akademise se Vullnetareve të FSHSU-së.
 • Eksperincë pune dhe shtazh për studentët e angazhuar.
 • Seminar trajnues në fushën e menaxhimit me studentet
 • Leksion i hapur mbi FairPlay, luftën kundër dhunës në sport dhe atë kundër doping-ut, me studentët e universiteteve të ndryshme.
Aktivitete 2022/2023 TBC
 • “ Java Europiane e Sportit Albania 2023 “ , në bashkëpunim me MASR
 • IDUS 2023, Dita ndërkombëtare e Sportit Universitar , FISU.
 • Trofeu i Tiranes 2023 
 • Aplikime dhe hulumtim konstant për projekte të tjera , kombëtare dhe ndërkombëtare.