PERDITESOHUNI ME:​

NJOFTIMET TONA ME TE FUNDIT

Aktivitete 2021
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Minifutbollit (meshkuj)
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Volejbollit (femra)
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Basketbollit (meshkuj)

Me përfshirjen e 26 ekipeve për cdo kampionat dhe  mbi 850 studentëve  atlet + stafin mbështetës

 

Aktivitete 2021
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Futbollit ( meshkuj) në bashkëpunim me FSHF
 • Kampionati Kombëtar Universitar I Futbollit ( femra ) në bashkëpunim me FSHF

Me përfshirjen e 26 universiteve në tërësi dhe  afërsisht 1000 studenteve atlet + stafi mbështetes.

Aktivitete 2021
 • Hiking me studentët ( 2 herë Qershor dhe Shtator )
 • Yoga me studentët ( para sezonit ne Universitete te ndryshme te Shqipërisë )
 • Zumba me studentët ( para sezonit në Universitete të ndryshme të Shqipërise )
 • Leksione të hapura në Universitete të ndryshme në gjithe Shqiperinë mbi rëndësinë e sportit Universitar.

Me përfshirjen e 26 universiteve në tërësi dhe  afërsisht 1000 studenteve atlet + stafi mbështetes.

Aktivitete 2021
 • Zhvillimi i Akademise se Vullnetareve të FSHSU-së.
 • Eksperincë pune dhe shtazh për studentët e angazhuar.
 • Seminar trajnues në fushën e menaxhimit me studentet
 • Leksion i hapur mbi FairPlay, luftën kundër dhunës në sport dhe atë kundër doping-ut, me studentët e universiteteve të ndryshme.

 

Me perfshirjen e 30 vullnetarëve dhe 100 studentëve pjesëmarrës në trajnime .

Aktivitete 2021
 • Lojrat Europiane Universitare, Beograd ( Korrik ) Pjesëmarrje me ekipe (team), pjesëmarrje individuale ( sporte individuale ) dhe delegacion .
 • Universiada Botërore Chengdu 2021 , Kinë ( Gusht ) Përfaqësim me një ekip kombëtarë dhe delegacion.
 • Konferenca Ndërkombëtare e Zyrtareve të sportit universitar Chendug, Kinë 2021 ( prill) Përfaqësim me 2 zyrtarë .   Takime,  konfereca me homologët në aktivitete europiane dhe botërore.

Me përfshirjen e rreth 50 studentëve dhe zyrtarëve në keto evente.

Aktivitete 2021
 • “ Be-Active Albania 2021” , në bashkëpunim me MASR
 • “ Java Europiane e Sportit Albania 2021 “ , në bashkëpunim me MASR
 • IDUS 2021, Dita ndërkombëtare e Sportit Universitar , FISU.
 • Trofeu i Tiranes 2021 , në bashkëpunim me Bashkine Tiranë
 • Aplikime dhe hulumtim konstant për projekte të tjera , kombëtare dhe ndërkombëtare.

Parashikohet përfshirja e mbi 5000 individeve në keto projekte.

Aktivitete 2021
 • 6 vullnetarë do të jenë pjesë e stafit organizativ të Lojrave Evropiane Universitare , Beograd 2021.
 • 1 student do te niset ne Akademine Boterore FISU , RUSI për 1 muaj .
 • Të paktën 3 bursa studimi si mundësi për studentët shqipëtarë e ofruar