Tirana 2023

Në kuadër të përgatitjeve për Kampionatin Europian Universitar të Futbollit “Tirana 2023”, kryetari i bashkisë Tiranë, Z.Erjon Veliaj, priti në një takim të veçantë, personalitete të larta të Sportit Universitar Europian dhe atij botëror,si dhe drejtues vendor që kanë kaluar eksperienca të tilla. Qyteti-Universiteti-Sporti, ishte tema e diskutimit, ku u shkëmbyen eksperiencat më të mira, për të realizuar një kampionat dinjitoz, i cili për nga organizimi dhe numri i pjesëmarrësve është jo vetëm një nga më sfiduesit në programin EUSA, por është në të njëjtën kohë edhe një nga ngjarjet kryesore të saj. Faleminderit Erjon Veliaj, për kujdesin dhe suportin tuaj në vazhdimësi,ndaj studentëve dhe aktivitetit të Federatës Shqiptare të Sportit Universitar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *