Turneu Universitar i Tiranes 2022

“Turneu Universitar i Tiranes “ ,ku pjesëmarrës ishin 16 universitete. Fitues në këto disiplina ishin :

  • volleyball femra: Universiteti i Sporteve
  • basketball meshkuj : Universiteti Bujqësor
  • futsal:Universiteti “Marin Barleti”

Çertifikatat , medaljet dhe kupat u dorëzuan nga presidenti i FSHSU z.Besnik Veliu , Drejtori Sportiv i EUSA z.Miha Zvan si dhe delegati teknik për futbollin nga EUSA z.Andreas Demetriou. Sporti dhe jeta aktive është një nga mënyrat më të mira gjithëperfshirëse dhe rinia di më së miri të bëhet pjesë e saj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *