Kampionatit Kombëtar Universitar 2021/2022

Presidenti i Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, z. Besnik Veliu i uroi suksese të gjitha skuadrave pjesëmarrëse.

“Kënaqësi dhe krenari t’i jepet kjo mundësi të rinjve plot vlera!” 🏅Gjithashtu z. Veliu ndau lajmin se finalet e kampionateve kombetare Universitare per vitin 2022-2023, pas eleminatoreve do të zhvillohen pranë Resort FAFA në Mars 2023. Disiplinat në të cilat skuadrat do të përfaqësojnë universitetet e tyre do të jenë:

volleyball- femra

footsal-meshkuj

basketball-meshkuj.

Vlen të theksohet mbështjetja që FSHSU i ka dhënë studentëve në aktivitete sportive, të organizuara në rang kombëtar e jo vetëm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *